Ce inseamna Refurbished

Macbook refurbished: calitatea unui produs nou la pretul unui produs folosit


Refurbished® este liderul din Romania în economia circulară din sectorul tehnologic, specializat în recondiționarea produselor Apple in special gama Mac. Achiziționăm dispozitive folosite, le supunem unui proces riguros de recondiționare și le distribuim în întreaga tara, oferindu-le astfel o nouă viață și contribuind la reducerea deșeurilor electronice.

Misiunea noastră se bazează pe două piloni: calitatea și sustenabilitatea. Fiecare dispozitiv este testat cu grijă, reparat și îmbunătățit pentru a asigura o performanță comparabilă cu cea a unui produs nou. Recondiționarea nu reprezintă doar o alternativă economică, ci și un pas semnificativ către un stil de viață mai sustenabil.

Cu refurbished®, calitatea noilor produse vine la prețul celor folosite. Oferim o gamă largă de produse recondiționate de înaltă calitate, susținute de un serviciu excelent pentru clienți și o politică de garanție care pune satisfacția clientului pe primul loc. Alegerea produselor recondiționate înseamnă a face o alegere inteligentă și 100% sustenabilă.

Procesul nostru: transformarea bunurilor folosite în produse de calitate

De-a lungul anilor, Refurbished a retras mii de dispozitive folosite din piață de la persoane fizice, companii, incheierea contractelor de leasing operațional, resigilate sau doar expuse. Întregul proces de recondiționare a fiecărei dispozitive Refurbishedn poate fi rezumat în trei procese mari.


refurbished verificare hardware
1

Verificare Hardware

Ca prim pas, tehnicienii noștri experimentați supun fiecare dispozitiv unui examen atent, asigurându-se de funcționalitatea corectă a tuturor componentelor interne.

În produse precum MacBook-uri sau iPad-uri bateria încorporată este înlocuită dacă se constată că eficiența sa este mai mică de 80% în comparație cu una nouă sau numarul de cicluri depaseste 300.

Testarea hardware nu implică neapărat înlocuirea pieselor. Acestea sunt înlocuite cu componente de înaltă calitate doar dacă se constată în urma verificărilor că piesa originală nu mai este eficientă.

Verificarea software și ștergerea datelor

După ce ne asigurăm că hardware-ul este complet funcțional, echipa noastră reinițializează hard disk-ul pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului anterior și pentru a asigura noului utilizator că produsul este complet lipsit de informatii. În același timp, este instalată cea mai recentă versiune a sistemului de operare.

Ulterior, tehnicienii efectuează peste 40 de teste manuale și monitorizează dispozitivul timp de cateva ore pentru a verifica răspunsul corect la utilizare și pentru a preveni orice supraincalzire anormală.

refurbished stergerea datelor
2
refurbished curatare
3

Curățare interioară și exterioară

Ultima etapă a procesului de recondiționare se concentrează pe curățare.

Dispozitivul este sterilizat și dezinfectat cu atenție, atât la nivel intern, cât și extern, pentru a asigura un produs sigur din punct de vedere igienic.

Instrumentele avansate utilizate în procesul de curățare readuc dispozitivul la strălucirea sa originală.

Dispozitivul este Reconditionat

La finalizarea acestor procese, dispozitivul este complet recondiționat și pregătit pentru a fi vândut la prețuri competitive.

Este important să subliniem că procesul de recondiționare se concentrează pe funcționalitatea și fiabilitatea dispozitivelor, astfel încât acestea pot prezenta semne externe de uzură.

Recomandăm să vizitați pagina Conditii estetice pentru a obține informatii detaliate cu privire la conditiile estetice și a locației oricăror semne de uzură prezente în produsele noastre recondiționate.

echipament reconditionat
4