Conditii Estetice

Produse Autentice Refurbished

Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră, de aceea toate dispozitivele noastre au fost testate și evaluate pentru a satisface așteptările dumneavoastră. Prin acest proces, efectuăm o verificare completă a calității, constând în 75 de puncte, pentru a confirma că dispozitivul este complet funcțional, prin intermediul unei game largi de teste, inclusiv verificarea duratei de viață a bateriei, conectivitatea la Wi-Fi și Bluetooth, verificarea fiecărui port și chiar a ecranului în sine.

Acest lucru înseamnă că puteți fi sigur că, dacă alegeți să cumpărați de la noi, primiți un dispozitiv care funcționează la fel de bine ca în ziua în care a fost produs și are cel puțin 80% din durata originală a bateriei - conform celor mai mari branduri tech din lume, acest lucru înseamnă practic performanță maximă.

"Dispozitivul arată practic nou, cu foarte puține sau deloc semne de uzură"

Carcasa
Carcasa

Poate prezenta urme cosmetice ușoare sau zgârieturi, aproape insesizabile.

Display
Display

Stare bună, fără semne sau zgârieturi.

Tastatura & Trackpad
Tastatura & Trackpad

În perfectă stare de funcționare. Ar putea avea urme sau zgârieturi ușoare, aproape insesizabile.

"Un mic compromis în aspect pentru o mare reducere în preț"

Body
Carcasa

Poate prezenta unele semne sau zgârieturi.

Screen
Display

Poate avea mici semne sau zgârieturi care nu sunt vizibile când este pornit.

Keyboard & Mouse
Tastatura & Trackpad

În stare perfecta de funcționare. Poate prezenta unele semne de uzură.

"Un dispozitiv complet funcțional cu semne vizibile de uzură."

Body
Carcasa

Prezinta unele semne vizibile de uzură, cum ar fi pete, zgârieturi sau lovituri.

Screen
Display

Poate avea urme sau zgârieturi pe ecran.

Keyboard & Mouse
Tastatura & Trackpad

Poate prezenta unele daune cosmetice și semne de uzură.

Termeni finali

Produsele noastre sunt achizitionate într-o stare de funcționare bună; deci, când spunem că sunt recondiționate, nu înseamnă că au fost defecte și le-am reparat! Cele mai multe dintre echipamentele noastre sunt preluate de pe birouri din departamente mari ale unor companii sau instituții publice înainte de a fi recondiționate. Unele dintre articolele noastre sunt obținute de la producătorii sau partenerii noștri de retail. Indiferent de sursa de proveniență a bunurilor noastre, avem o politică strictă de evaluare, detaliată mai sus.

Structura noastră de evaluare se extinde de la "Conditia A", cea mai înaltă calificare pentru dispozitivele second-hand, până la "Conditie C", cea mai scăzută calificare (unde unitatea funcționează, dar prezintă un defect cosmetic major).

Toate categoriile noastre de echipamente sunt acoperite de aceeași garanție standard - 12 Luni.

Dacă nu sunteți mulțumit de calitatea dispozitivului sau doriți să anulați comanda, vă rugăm să ne anunțați în termen de 14 zile de la primire utilizând Formularul de Retur.

Detalii complete privind returnarea produsului pot fi găsite aici.

Prin plasarea unei comenzi pe Refurbished, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre.